Ajankohtaiset uutiset

Uima-allas suljetaan 1.11.2022

Hei kaikki rakkaat asiakkaamme.

 

Yksi aikakausi on tullut päätökseen ja olemme päättäneet päästää hyvin palvelleen uima-altaan ansaitulle eläkkeelle.
Allastilat ovat vielä kohtuullisessa kunnossa, mutta peruskorjauksia olisi väistämättä tehtävä lähiaikoina. Lisäksi kaikki allastoimintaan liittyvät kustannukset ovat nousseet viime aikoina hurjasti.
Ottaen huomioon maailman tilanteen ja kustannusten nousun, on nyt tullut sopiva aika päästää irti ja myös poolboy-Tapio lepäämään jokapäiväisestä altaan hoidosta. Näin ollen 1.11.2022 alkaen uima-allas ei ole enää yleisessä käytössä. Sovitut saunaillat ja lastensynttärit järjestetään vielä marraskuun aikana altaalla, jonka jälkeen allas tyhjennetään. 


Muu toimintamme jatkuu normaalisti ja B-puolella käytössä on jatkossakin kuntosali sekä pesutilat ja sauna. (Saunassa muuten ihan loistava suomalainen VETO-kiuas!)

Kiitämme teitä kaikkia tähänastisesta mahdollisuudesta tarjota teille liikunnan iloja ja toivotamme teidät jatkossakin tervetulleiksi käyttämään tilojamme.


-Heidi ja Tapio-

Syksy 2020

Ryhmät aloittelevat pikku hiljaa syyskautta. Melkeinpä kaikkiin ryhmiin mahtuu vielä mukaan, joten ole yhteydessä ohjaajaan tai saavu suoraan paikalle hiukan ennen treenien alkua! =)

20.01.2020 Kevään liikuntatarjontaa Hämeenkyrössä

Ryhmät ovat aloittaneet kevätkauden! Melkeinpä kaikkiin ryhmiin mahtuu vielä mukaan, joten ole yhteydessä ohjaajaan, tai saavu suoraan paikalle hiukan ennen treenien alkua! =) Käytössämme on nyt myös uusi ryhmäliikuntatila, josta tulee lisätietoa alkukevään aikana.

Yhteistyössä