Tilamme mahdollistavat monipuoliset treenit – tervetuloa liikkumaan!

Haluamme tarjota hämeenkyröläisille ja lähialueiden asukkaille terveyttä ja toimintakykyä arkeen

Etsitkö treenipaikkaa, jonne voit tulla juuri sellaisena kuin olet? Tekisikö mielesi urheilla, mutta et löydä lapsille hoitopaikkaa? Haluaisitko treenata omassa rauhassa, ilman katseita, jonotusta laitteille tai paineita siitä, mitä muut sinusta ajattelevat? Haluatko päästä uimaan treenin päätteeksi tai omana aktiviteettinaan yksityisesti? HS Training tarjoaa treenitilat juuri sinulle!

Meille voivat tulla liikkumaan kaikki ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta; haluamme tarjota asiakkaillemme liikuntapaikan, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Mielestämme liikunnan pitää olla hauskaa, tehokasta ja luontevaa, joten meillä punttimiesten machoilun ja fitnesstähtien saliselfiet voi unohtaa. Täällä voit keskittyä omaan hyvinvointiisi juuri sinulle sopivalla, hauskan hikisellä tavalla. 

Tilamme soveltuvat erinomaisesti niin yksityiseen treeniin, työporukalle kuin perheellekin. Lisäksi meille ovat tervetulleita myös liikuntaryhmien vetäjät, jotka etsivät sopivaa paikkaa tunneilleen. Haluamme pitää hintamme edullisena ja kynnyksen liikkumiseen matalana kaikille. Kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaidemme palautetta ja kehitysideoita. Jo kympillä pääset liikkumaan – ota yhteyttä ja kysy lisää liikuntatilojemme vuokrauksesta!

MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN TOIMINNALLINEN LIIKUNTATILA

Sinun hyvinvointisi on meille pääasia. Pidä hauskaa, nauti ja hikoile – tiloissamme voit harjoitella monipuolisesti koko kehoa. Kehitä ketteryyttä, nopeutta ja voimaa tai rentoudu, venyttele ja huolla kehoa; mikä vain sopii parhaiten tarpeisiisi. 

Toiminnallisessa tilassa voit järjestää myös mm. tyky-toimintaa ja lasten synttäreitä.

Välineistöä:

 • tekonurmi n. 80 neliötä
 • painonnostopaikka n. 10 neliötä
 • LEOKOn painot ja tangot yli 200kg:n asti
 • käsipainot 1kg-10kg
 • monipuoliset, laadukkaat välineet toiminnalliseen harjoitteluun, mm. kahvakuulia, kuntopalloja, tasapainovälineitä, jumppapallo ja bosu, puolapuut, trampoliineja, yms.
 • tankotanssitankoja 3kpl
 • lapsille leikkivälineitä, mm. pomppulinna, tunneleita, pieni pallomeriteltta, sählyä, pomppupalloja, yms.
 • peilit yhdellä seinällä
 • wc-tilat
 • äänentoistolaitteet omalle musiikille (AUX-johto)

Tule liikkumaan koko perheen voimin! Ottakaa lapset mukaan osallistumaan liikuntahetkeenne tai antakaa heidän liikkua ja touhuta omatoimisesti Sinun harjoituksesi aikana. Täällä se on mahdollista! Meiltä löytyy monipuolisesti lasten puuhahetkien välineistöä eri ikäisille.
• Liiku yksityisesti omaan tahtiisi, ilman ulkopuolisia katseita tai häiritsijöitä! Meiltä voit vuokrata tilan täysin omaan käyttöösi ja yksityisille kuuluu aina myös välineiden käyttö vuokraan. Voit tulla myös kaverin kanssa, tuntihintaan sisältyy 2 aikuista ja lapset.
• Laadukkailla välineillä monipuolista liikuntaa! Olemme valinneet kuntoiluvälineet laadun ja toimivuuden mukaan asiakkaitamme ajatellen. Lisäämme välineistöä tulevaisuudessa asiakkaiden toiveiden pohjalta. Pääset tekemään tiloillamme niin toiminnallista-, kehonpaino-, kuin vapaapainoharjoitteluakin, sekä rauhallisempia lajeja, kuten mm. joogaa. Myös taljaliikkeet onnistuvat eri vahvuisten vastuskuminauhojen ja niihin kiinnitettävien kahvojen ansiosta.
• Mahdollisuus sisäkausiharjoitteluun myös esim. golffareille / frisbeegolf...

Tila soveltuu myös liikuntarajoitteisille avustajan kanssa. Inva-WC sekä pyörätuoliramppi sisääntulossa. 

 Hinnasto:

Yksityiset, välineet sisältyvät hintaan:
1 tunti = 10€ / 2 aikuista (+lapset) (sis. Alv 24%)
Lisähenkilöt 5€/hlö (sis. Alv 24%)


Yhteisöt/yritykset/seurat, välineet eivät sisälly hintaan:
1 tunti = 10€ (sis. Alv 10%)

Kysy tarjousta jos olet tulossa isomman porukan kanssa ja haluatte käyttää välineitä!

Varaukset ajanvarauskalenterin kautta:

vello.fi/hstraining

KUNTOSALI JA UIMA-ALLASOSASTO

Kohota lihaskuntoasi monipuolisilla kuntosalilaitteilla ja vapailla painoilla ja rentoudu sen jälkeen uima-altaan virkistävässä vedessä. Tai mene suoraan altaalle ja liiku halusi mukaan vaikka uiden tai vesijuosten, tai nauti saunan löylyistä ja rentoudu. Täällä voit valita käytätkö kuntosalia ja allasosastoa, vai pelkästään toista. Mahtava tilaisuus perheillekin; toinen vanhemmista jää tekemään salitreenin ja toinen menee suoraan altaalle lasten kanssa... Mahdollisuuksia riittää ja parasta on, että voitte varaamananne aikana valita vapaasti, miten aikanne käytätte. Tilassa ei ole tiedän aikananne muita! Huom, myös uima-allasosasto on vain teidän käytössänne!

Kuntosalin välineistöä:

 • HUR-paineilmalaitteet
 • ATX-tangot ja levypainot sekä käsipainoja 2,5kg-35kg
 • Penkkipunnerrus, vinopenkki (alavino, ylävino), GHD, Reverse Hyper, Ristikkäistalja, Prässi / Hack-kyykky
 • Aerobisia laitteita; juoksumatto, spinningpyörä
 • peilit yhdellä seinällä
 • wc-tilat
 • äänentoistolaitteet omalle musiikille (AUX-johto)

Uima-allasosasto:

 • Uima-allas n. 10m x 4-5m
 • Sauna 10 hengelle
 • Takkahuone jossa pöytäryhmä, karaokelaitteet, SMART-TV sekä bluetooth-kaiutin ja -soundbar musiikin kuunteluun (takka ei käytössä)
 • Wc
 • Veden laadusta huolehtii laadukas Prominentin laitteisto
 • Veden lämpötila n. 26 astetta
 • Allastekniset kysymykset Tapiolle: 040-8243115 

HINNASTO:


Yksityiset:
Aikuinen 8€/hlö 
Lapsi 4€/hlö (alle 15 vuotiaat)

Minimiveloitus on aina 16€/varaus (kahden aikuisen maksu).

Saunamaksu 10€/ varaus (saunamaksu peritään vain jos haluatte saunan varauksenne yhteyteen)

Varausaika on 1,5h ja se varataan ajanvarauskalenterista. Ilmoita varatessasi montako aikuista ja lasta tulossa, sekä haluatteko saunan. Käytössä on siis sekä kuntosali, että allasosasto. Hinta on sama, vaikka käyttäisi vain toista puolta. 

Allastilojen ja kuntosalin varaukset:

vello.fi/hstraining

Myös aamu- ja päiväaikoja, kysy niitä suoraan Heidiltä: heidi@hstraining.fi tai 050-3281134.

TAKKAHUONE JA ALLASOSASTO RYHMILLE

Voit vuorata saunaosastoa myös omalle ryhmällesi, seurallesi, työporukallesi tai kaveriporukalle illanviettoon. Meillä järjestyy niin kokoukset, pikkujoulut, TYKY-toiminta kuin lasten ja aikuisten synttäritkin. Teemme yhteistyötä mm. Härkituvan sekä Hämeenkyrön Kuppila&Baarin kanssa, joten kauttamme saatte myös ruokailut hoidettua helposti. 

Mahdollisuus myös koko alakerran vuokraukseen! Meiltä saat myös aktiviteetteja ennen saunaa, esim. tankovoimistelut, liikuntaohjaukset, allasjumpat. Kysy lisää!

Käytössänne on SMART-TV, karaokelaitteet, pelejä, jääkaappi sekä juomakylmiö, kahvin- ja vedenkeitin, sauna ja uima-allas. 

HINNASTO:

perjantai tai lauantai-ilta: 350€ (sis.alv10%) Vuokra-aika 18-24.

Arki-iltojen hinnat henkilömäärästä riippuen, kysy Heidiltä!

Kysy ryhmille aikoja 050-3281134/Heidi tai heidi@hstraining.fi.