MSAS-analyysi

MSAS kertoo sisäelinten ja elinjärjestelmien tilasta

Heidiltä saa myös MSAS (Meridian Stress Assesment System) -analyysit! MSAS on erinomainen keino kartoittaa kehon terveydentila kuten sisäelinten tila, ruoka-aineyliherkkyydet sekä vitamiini- ja hivenainepuutokset. Esimerkiksi vatsavaivat, nivelsäryt, ihottuma ja väsymys saattavat johtua ruoka-aineyliherkkyyksistä. Ruokavaliota muuttamalla oireisiin voidaan hyvinkin saada helpotusta.

Muistathan, että ainoa täysin varma tapa mitata näitä asioita, on verikokeet. MSAS-menetelmän avulla useat asiakkaani ovat kuitenkin saaneet vaivoihinsa helpotusta ja pidänkin sitä erittäin hyvänä apuna ruokavalion muutoksissa ja terveydentilan kartoituksessa. Yleensä mittaustulokset ovat vastanneet asiakkaan oireita ja vaivoja joten tämä on verikokeita edullisempi tapa lähteä etsimään apua terveyden ongelmiin. Ohjaan asiakkaani tarvittaessa lääkärin vastaanotolle tai FLT ravintovalmentajan luo.

Mittauksen kulku

  • Mittaaminen: Mittaus tapahtuu sähköisesti sormista ja varpaista 56 akupisteen kautta. Mitattavaan ihopisteeseen johdetaan hyvin pieni sähkövirta ja pisteen sähkönjohtokyky kertoo siihen yhteydessä olevan elimen terveydentilasta. Mittaaminen ei aiheuta kipua, eikä siinä tehdä ihoon reikiä.
  • Mitattavat asiat: Mittauksessa käydään läpi noin 100 ruoka-ainetta mm. seuraavissa ryhmissä: leivontatuotteet, rasvat ja öljyt, maitotuotteet, juomat, viljat, lihat, kalat, hedelmät ja marjat, vihannekset, mausteet, siemenet ja pähkinät. Yliherkkyyttä aiheuttavat ruoka-aineet jätetään pois siksi aikaa, kun elimistö toipuu. Sen jälkeen niitä voi ottaa varovasti takaisin ruokavalioon yksi kerrallaan. Testaamme, mikä tuote sopii sinulle ja mikä ei.Tarpeettomia lisäravinteita ei kannata syödä, niistä saattaa olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Lisäksi mitataan aminohappojen, entsyymien, rasvahappojen, mineraalien ja vitamiinien puutteet. (yhteensä mitataan n. 250 eri tuotetta)
  • Tulokset ja ohjeet: Saat testitulokset tulosteina heti mukaasi. Samalla saat ohjeet ruokavaliosi parantamiseen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Voimme tehdä myös seurantasuunnitelman 3-6 kk päähän. Tänä aikana pyrimme parantamaan terveydentilaasi ravinnon, ravintoaineiden imeytymisen varmistamisen ja liikunnan keinoin. 

Mittauksen kesto ja hinta

Mittaus maksaa 80 € (sis. alv.24 %). Maksu käteisellä tai pankki-/luottokortilla (Master Card, Visa. EI Visa Electron!). Varaan mittaukselle raportteineen aikaa 1h 15min.

Ohjeita mittaukseen tulevalle:

  • Mittaan Hämeenkyrössä, osoitteessa Kyrönsarventie 6, 39100 Hämeenkyrö. Talon oikea pääty, raput alas katutasosta.
  • Sovithan AINA ennakkoon ajan mittaukseen soittamalla Heidille tai varaamalla aika sähköpostilla heidi@hstraining.fi.
  • Ethän rasvaa käsiäsi tai jalkojasi ennen mittaukseen tuloa
  • Jalkapesu myös suositeltavaa =)
  • Voit ottaa mukaasi lapset, he saavat varmasti aikansa kulumaan liikunnallisten leikkien parissa. =) 

 

Varaa oma aikasi 050 328 1134 / Heidi tai heidi@hstraining.fi 

UUTENA MYÖS FIRSTBEAT-HYVINVOINTIANALYYSIT!

Kysy lisää, valmentajana Heidi Savolainen.