YKSITYISET TILAMME MAHDOLLISTAVAT MONIPUOLISET TREENIT – TERVETULOA LIIKKUMAAN!


Etsitkö treenipaikkaa, jonne voit tulla juuri sellaisena kuin olet? Tekisikö mielesi urheilla, mutta et löydä lapsille hoitopaikkaa? Haluaisitko treenata omassa rauhassa, ilman katseita, jonotusta laitteille tai paineita siitä, mitä muut sinusta ajattelevat? Haluatko päästä uimaan treenin päätteeksi tai omana aktiviteettinaan yksityisesti? HS Training tarjoaa treenitilat juuri sinulle!

Meille voivat tulla liikkumaan kaikki ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta; haluamme tarjota asiakkaillemme liikuntapaikan, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Mielestämme liikunnan pitää olla hauskaa, tehokasta ja luontevaa, joten meillä punttimiesten machoilun ja fitnesstähtien saliselfiet voi unohtaa. Täällä voit keskittyä omaan hyvinvointiisi juuri sinulle sopivalla, hauskan hikisellä tavalla.

Tilamme soveltuvat erinomaisesti niin yksityiseen treeniin, työporukalle kuin perheellekin. Lisäksi meille ovat tervetulleita myös liikuntaryhmien vetäjät, jotka etsivät sopivaa paikkaa tunneilleen. Haluamme pitää hintamme edullisena ja kynnyksen liikkumiseen matalana kaikille. Kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaidemme palautetta ja kehitysideoita. Jo kympillä pääset liikkumaan – ota yhteyttä ja kysy lisää liikuntatilojemme vuokrauksesta!

Tiloissamme liikut aina vain omalla porukallasi! Täällä ei ole samaan aikaan ketään muita. 

Kuntosali ja allasosasto

Kuntosalin monipuolisilla laitteilla saat tehtyä vaativammankin treenin. Valitse musiikit oman makusi mukaan ja nauti yksityisestä kuntosalihetkestäsi!

Saunatiloissamme pääset nauttimaan hyvistä löylyistä ja virkistävästä uima-altaasta. Voit vuokrata saunaosaston ja kuntosalin oman perheesi käyttöön tai vaikka vaan itsellesi tai kaveriporukalla. Molemmat tilat ovat vain teidän käytössänne vuokraamananne ajankohtana.
Ensin treeni kuntosalilla ja mikäs sen parempaa kuin tulla uimaan ja palautumaan hikiliikunnan päätteeksi. =) Tai suoraan altaalle, ihan miten haluat!


Saunaosastolla on myös "retrohenkinen" takkahuone, jossa tilat n. 12 hengelle sekä pelejä ja karaokelaitteet.

Toiminnallinen tila

Sinun hyvinvointisi on meille pääasia. Pidä hauskaa, nauti ja hikoile – tiloissamme voit harjoitella monipuolisesti koko kehoa. Kehitä ketteryyttä, nopeutta ja voimaa tai rentoudu, venyttele ja huolla kehoa; mikä vain sopii parhaiten tarpeisiisi; meillä treenaat rauhassa joko yksin tai omalla porukalla.

Ota lapset mukaan liikkumaan kanssasi! Meiltä löytyy liikunnallista viihdykettä taaperoista teineihin. =)

Toiminnallisella puolella voit järjestää helposti myös lastensynttärit! Tuo mukanasi vain tarjottavat ja halutessasi koristele tila haluamallasi tavalla. Meiltä löytyy kaikenlaisia välineitä lasten menoon, niin pienille kuin vähän isommillekin. Tiloihin voit tilata myös lastensynttäreitä vetämään vaikka SuperSamin, jonka liikunnallisissa synttäreissä viihtyvät kaikki! Lastensynttäreitä varten meillä on uusi tarjoilutila. 

Liikuntatarjontamme Hämeenkyrössä

  • Korona-tilanteesta johtuen kaikki ryhmät ovat tauolla! Viimeistään syksyllä jatketaan! =)

  • Allasjumpat fysioterapeutti Tiina Kaipilan ohjaamina torstaisin klo 16:30. Varauskalenteriin pääset tästä: vello.fi/hstraining

  • Avena hyvinvointipalvelut- Anne ohjaa Qigongia maanantaisin klo 18-19

  • Kuntonyrkkeilyä vetää Vuorentaustan Voima kahdesti viikossa, ma 19-20 ja ke 19-20 uusissa tiloissamme Mustin ja Mirrin alakerrassa.
  • Junnuboxingia vetää Tanja Lamminen-TaneSport tiistaisin 17:15-18:15 ja aikuisten boxingia tiistaisin 18:30-19:45 toiminnallisella tilalla. 
  • SuperSam-Sami Viitalan lastenjumpat keskiviikkoisin 16:30-19:30.
  • Junnupainia maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16:30-17:30 ja 17:30-19 uudella tilallamme Mustin ja Mirrin alakerrassa. 
  • PT Katja Mäkynen ohjaa torstaisin tankotunteja 18:30-19:30. 
  • Pienryhmävalmennukset pyörivät ympäri vuoden liikuntatilallamme, kolme treenivuoroa viikossa, ma ti ja to. Ohjaajana toimii PT Heidi Poti. Kysy lisätietoja: heidi.poti@hyvinvoinninportaat.fi
  • Krav Maga torstaisin klo 18-19:30 uudella tilallamme Mustin ja Mirrin alakerrassa. 

Katso yhteystiedot ja ilmoittautumisohjeet ajankohtaista-sivulta!

HALUAMME TARJOTA HÄMEENKYRÖLÄISILLE JA LÄHIALUEIDEN ASUKKAILLE TERVEYTTÄ JA TOIMINTAKYKYÄ ARKEEN.

Olemme liikunnallinen pariskunta Hämeenkyröstä, jolla on halu kannustaa ihmisiä elämään tervettä ja elinvoimaista elämää! Toivomme ihmisten innostuvan liikkumaan ja siksi haluammekin tarjota jotain ihan erilaista liikuntaelämystä; yksityiset liikuntatilat Hämeenkyrössä edulliseen hintaan. Haluamme kannustaa myös lapsia liikkumaan vanhempien kanssa ja siihen tilamme soveltuvat mainiosti. Olemme innolla mukana tukemassa myös nuoria liikuntaharrastusten parissa! Tilamme avautuivat v. 2018 ja kiitos asiakkaidemme, olemme päässeet laajentamaan toimintaamme uusien tilojen ja välinehankintojen myötä.