Liikuntatilamme Hämeenkyrössä

Sinun hyvinvointisi on meille pääasia. Pidä hauskaa, nauti ja hikoile – tiloissamme voit harjoitella monipuolisesti koko kehoa. Kehitä ketteryyttä, nopeutta ja voimaa tai rentoudu, venyttele ja huolla kehoa; mikä vain sopii parhaiten tarpeisiisi.

Tilat on suunnattu yksityiseen käyttöön niin yksityishenkilöille kuin erilaisille liikuntaryhmillekin, ja ne soveltuvat erinomaisesti myös personal trainereille ohjaustilaksi kuin vaikka työporukallekin aktiiviseksi, liikunnalliseksi kokous- ja virkistäytymistilaksi. Voit vuokrata tilan vaikka vain tunniksi tai pidemmäksi aikaa säännöllisen vuoron ilman pitkiä sopimuksia; meillä treenaat rauhassa joko yksin tai omalla porukalla.

Ota lapset mukaan liikkumaan kanssasi! Meiltä löytyy liikunnallista viihdykettä taaperoista teineihin. =)

Osoitteemme on Kyrönsarventie 6, 39100 Hämeenkyrö.

KUNTOSALI, UIMA-ALLAS JA SAUNATILAT

Saunatiloissamme pääset nauttimaan hyvistä löylyistä ja virkistävästä uima-altaasta. Voit vuokrata saunaosaston ja kuntosalin oman perheesi käyttöön tai vaikka vaan itsellesi tai kaveriporukalla. Molemmat tilat ovat vain teidän käytössänne vuokraamananne ajankohtana.

Ensin treeni kuntosalilla ja mikäs sen parempaa kuin tulla uimaan ja palautumaan hikiliikunnan päätteeksi. =) Tai suoraan altaalle, ihan miten haluat!

Saunaosastolla on myös "retrohenkinen" takkahuone, jossa tilat n. 12 hengelle sekä pelejä ja karaokelaitteet.

Kaikki tilamme on suunnattu yksityiseen käyttöön niin yksityishenkilöille kuin erilaisille liikuntaryhmillekin, ja ne soveltuvat erinomaisesti mm. työporukoille kokous- ja virkistäytymistilaksi. Meiltä saatte myös ohjaajan kaikkiin tiloihin tarpeenne mukaan. 

Kysy tarjous oman ryhmänne liikuntapäivästä!

Osoitteemme on: Kyrönsarventie 6, 39100 Hämeenkyrö

Liikuntatarjontamme Hämeenkyrössä

  • Allasjumpat fysioterapeutti Tiina Kaipilan ohjaamina torstaisin klo 16:30. Varauskalenteriin pääset tästä: vello.fi/hstraining
  • Avena hyvinvointipalvelut- Anne ohjaa Qigongia maanantaisin klo 18-19
  • Kuntonyrkkeilyä vetää Vuorentaustan Voima kahdesti viikossa, ma 19-20 ja ke 19-20 uusissa tiloissamme Mustin ja Mirrin alakerrassa.
  • Junnuboxingia vetää Tanja Lamminen-TaneSport tiistaisin 17:15-18:15 ja aikuisten boxingia tiistaisin 18:30-19:45 toiminnallisella tilalla. 
  • SuperSam-Sami Viitalan lastenjumpat keskiviikkoisin 16:30-19:30.
  • Junnupainia maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17:30-19 uudella tilallamme Mustin ja Mirrin alakerrassa. HUOM! Parittomina viikkoina viikolle 9 asti, jonka jälkeen joka viikko!
  • PT Katja Mäkynen ohjaa torstaisin tankotunteja 19-20. 
  • Pienryhmävalmennukset pyörivät ympäri vuoden liikuntatilallamme, kolme treenivuoroa viikossa, ma ti ja to. Ohjaajana toimii PT Heidi Poti. Kysy lisätietoja: heidi.poti@hyvinvoinninportaat.fi
  • Krav Maga torstaisin klo 18-19:30 uudella tilallamme Mustin ja Mirrin alakerrassa. 

Katso yhteystiedot ajankohtaista-sivulta!

MSAS- analyysi

MSAS-mittaus on erinomainen keino kartoittaa kehon terveydentila kuten sisäelinten tila, ruoka-aineyliherkkyydet sekä vitamiini- ja hivenainepuutokset. Mittauksen avulla saatat saada selvyyden omituisiin vatsavaivoihin, ihovaivoihin, päänsärkyyn, väsymykseen, jne.

FIRSTBEAT-hyvinvointianalyysi

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.