Liikuntatilamme Hämeenkyrössä

Sinun hyvinvointisi on meille pääasia. Pidä hauskaa, nauti ja hikoile – tiloissamme voit harjoitella monipuolisesti koko kehoa. Kehitä ketteryyttä, nopeutta ja voimaa tai rentoudu, venyttele ja huolla kehoa; mikä vain sopii parhaiten tarpeisiisi.

Tilat on suunnattu yksityiseen käyttöön niin yksityishenkilöille kuin erilaisille liikuntaryhmillekin, ja ne soveltuvat erinomaisesti myös personal trainereille ohjaustilaksi kuin vaikka työporukallekin aktiiviseksi, liikunnalliseksi kokous- ja virkistäytymistilaksi. Voit vuokrata tilan vaikka vain tunniksi tai pidemmäksi aikaa säännöllisen vuoron ilman pitkiä sopimuksia; meillä treenaat rauhassa joko yksin tai omalla porukalla.

Ota lapset mukaan liikkumaan kanssasi! Meiltä löytyy liikunnallista viihdykettä taaperoista teineihin. =)

* Uutta tulossa! Uima-allas ja kuntosali otetaan käyttöön syksyn aikana! Seuraa tiedoittelua facebookissa!*

Osoitteemme on Kyrönsarventie 6, 39100 Hämeenkyrö.

UIMA-ALLAS JA SAUNATILAT

Saunatiloissamme pääset nauttimaan hyvistä löylyistä ja virkistävästä uima-altaasta. Voit vuokrata saunaosaston oman perheesi käyttöön tai vaikka vaan itsellesi tai kaveriporukalla. Koko tila on vain teidän käytössänne vuokraamananne ajankohtana.

Voit varata uintivuoron myös ilman saunaa vaikkapa treenin päätteeksi. Tällöin hinta on edullisempi ja mikäs sen parempaa kuin tulla uimaan ja palautumaan hikiliikunnan päätteeksi. =)

Saunaosastolla on myös "retrohenkinen" takkahuone, jossa tilat n. 12 hengelle sekä pelejä ja karaokelaitteet.

Kaikki tilamme on suunnattu yksityiseen käyttöön niin yksityishenkilöille kuin erilaisille liikuntaryhmillekin, ja ne soveltuvat erinomaisesti mm. työporukoille kokous- ja virkistäytymistilaksi. Voit vuokrata saunatilat myös yhdessä liikuntatilojen kanssa. Meiltä saatte myös ohjaajan kaikkiin tiloihin tarpeenne mukaan. 

Kysy tarjous oman ryhmänne liikuntapäivästä!

Lisätietoja ja tilojen esittely tulossa. Avaamme tilat vuokrauskäyttöön lokakuun aikana!

Osoitteemme on: Kyrönsarventie 6, 39100 Hämeenkyrö

Henkilökohtainen valmennus

PT Heidi Poti

Valmennan ja opastan kaiken ikäisiä harrastajia löytämään oikeat liikkeet ja motivaation tehokkaaseen lihaskuntoharjoitteluun niin kotona kuin salillakin. Laadin tavoitteesi ja rajoitteesi huomioon ottaen kuntosali- tai kotitreeniohjelman Sinulle ja ohjaan myös oikeisiin liiketekniikoihin.

Jos kaipaat motivointia ja apua liikuntakipinän syttymiseen tai ylläpitämiseen, omaan treeniin tai esimerkiksi painon pudotukseen, olen Sinua varten! Oletko aloitteleva kuntoilija? Vai ehkä jo kokeneempi kuntoilija mutta kehitys ei etene haluamallasi tavalla? Laaditaan Sinulle yhdessä toimiva kokonaisuus eri liikuntamuodoista ja päätetään selkeät, motivoivat tavoitteet! Parhaiten onnistut säännöllisillä tapaamisilla joten suosittelen 5- tai 10-kerran paketteja tai pienryhmävalmennusta. Näihin sisältyy aina myös ravinto-ohjaus.

Sinua palvelee kokenut ja koulutettu personal trainer Heidi Poti. Toimin Hämeenkyrössä, Ikaalisissa ja lähialueilla.

Ravintovalmennus

Saat meiltä myös ravinto-ohjauksen ja ruokavaliosuunnittelun.

Laadimme sinulle toimivan ja terveellisen ruokavalion ja seuraamme, millaisia muutoksia saamme aikaan. Teemme tarvittavat muutokset matkan varrella. Kaikki lähtee tapojen opettelusta, joita painotamme valmennuksissamme.

Tiukemman aloituksen haluaville käytössämme on helposti toteutettava ohjelma ruokavalion suunnitteluun, jossa pääset itse vaikuttamaan päivittäin käyttämiisi ruoka-aineisiin!

Valmentajanasi toimivat PT Heidi Poti sekä MSAS-analyysien kautta PT Heidi Savolainen.

Pienryhmävalmennukset Hämeenkyrö

* Syksyllä tulossa uutena kuntosalivalmennus + uinti&sauna tiloillamme Hämeenkyrössä! * 

Haluatko ottaa askeleen kohti parempaa kuntoa tai terveellisempää elämää? Tai lähteä vain liikkumaan ja saada omaan harjoitteluun uusia ideoita? Järjestämme tilauksesta pienryhmävalmennuksia Hämeenkyrössä! Saat yksilöllistä valmennusta pienessä ryhmässä, jossa aiemmissa valmennuksissa ryhmähenki on ollut mahtava ja toisten tsemppi koko valmennuksen ajan uskomattoman hienoa. Haluamme palvella Sinua mahdollisimman henkilökohtaisesti, minkä takia myös yhteistapaamiset järjestämme omilla tiloillamme Hämeenkyrössä, joissa ei ole ulkopuolisia ja takaamme teille harjoittelurauhan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: heidi.poti@hstraining.fi / 040-7510391 / Heidi P tai heidi@hstraining.fi / 050-3281134 / Heidi S. 

MSAS- analyysi

MSAS-mittaus on erinomainen keino kartoittaa kehon terveydentila kuten sisäelinten tila, ruoka-aineyliherkkyydet sekä vitamiini- ja hivenainepuutokset. Mittauksen avulla saatat saada selvyyden omituisiin vatsavaivoihin, ihovaivoihin, päänsärkyyn, väsymykseen, jne.