HS Training Oy

Olemme liikunnallinen pariskunta Hämeenkyröstä, jolla on halu auttaa ihmisiä elämään tervettä ja elinvoimaista elämää! Toivomme kannustavamme ihmisiä liikkumaan ja siksi haluammekin tarjota jotain ihan erilaista liikuntaelämystä; yksityiset liikuntatilat Hämeenkyrössä edulliseen hintaan. Haluamme kannustaa myös lapsia liikkumaan vanhempien kanssa ja siihen tilamme soveltuvat mainiosti. 

    "Haluamme opettaa asiakkaamme ottamaan askeleen kerrallaan kohti terveempää ja elinvoimaisempaa elämää."

 Valmennusfilosofiamme lähtee ihmisen terveyden parantamisesta ja ylläpitämisestä. Omaa kehoaan ei kannata piiskata aina vain kovempaan menoon, jos kaikki rakennuspalikat taustalla eivät ole kunnossa. Siksi jokainen asiakas on meille oma yksilönsä, joten HS Trainingilta saat juuri sinulle suunnitellut ohjelmat ja neuvot. 

 Haluamme antaa asiakkaillemme täyden huomion jokaisella ohjauskerralla, joten emme ole sitoneet ohjauskertoihin aikarajaa. Haluamme antaa tukemme valmennettavillemme jokaisena päivänä, joten voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse koko valmennussuhteen ajan. 

      "Me pystymme antamaan Sinulle neuvot ja ohjeet, Sinä vastaat niiden toteutuksesta"

Heidi Poti

Olen Heidi P, 33-vuotias FAF Kuntosaliohjaaja ja FAF Personal trainer Ikaalisista. Olen itse elämäntaparemontin tehnyt kolmen lapsen äiti ja sitä kautta saanut itselleni terveen ja hyvinvoivan kehon. Työskentelen myös nuorten parissa ja koen tämän olevan vahvuutena hyvinvoinnin valmentamisessa kaiken ikäisille. Löysin itse liikunnan tuoman positiivisen energian vasta aikuisiällä ja toivonkin, ettei ikä ole kenellekään este aloittaa liikuntaharrastusta ja laittaa elämäntavat paremmalle mallille.

Vapaa-ajallani harrastan lenkkeilyä, pyöräilyä sekä porrastreenejä. Myös kuntosalitreeni kuuluu arkeeni. Nautin ulkona luonnossa liikkumisesta ja siksi myös asiakkaani pääsevät nauttimaan ulkotreeneistä aina kun mahdollista!

Valmentajana olen positiivinen, kannustava ja ymmärtäväinen. Tavoitteeni on auttaa ihmisiä löytämään hyvä olo niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, sekä saada asiakkaani pysyvään elämäntapamuutokseen liikunnan ja terveellisen ruokailumallin yhdistelmällä. 

Jos Sinusta tuntuu että haluat tsempparin tähän elämäntapojen muutokseen niin ota rohkeasti yhteyttä! Vedän myös pienryhmävalmennuksia Hämeenkyrössä, joissa opetellaan näitä asioita yhdessä askel kerallaan, mukavalla tavalla! 

Ohjaan Ikaalinen-Hämeenkyrö akselilla ja sopimuksesta myös lähikunnissa. Ohjaukseeni pääsee yksityisille HS Trainingin tiloille valitsemanasi ajankohtana Hämeenkyrössä, joten liikunnan aloittamisen kynnys on matala. 

heidi.poti@hstraining.fi / 040-7510391

Heidi Savolainen

Olen 34-vuotias "terveysvalmentaja" ja HS Training Oy:n perustaja. Liikunta-alan koulutukseltani olen hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja, ravinto-ohjaaja ja personal trainer. Päätyössäni toimin lentokoneteollisuuden parissa. Olen tehnyt PT:n töitä asiakkaiden parissa vuodesta 2011, jolloin perustin toiminimellä HS Trainingin. HS Training muutettiin Oy:ksi 5/2017. Olen opiskellut myös toiminnallisen harjoittelun ohjaajaksi, sekä FLT-puolella ravitsemusta ja kehon toimintaa terveyden kannalta katsottuna. Teen HS Trainingilla MSAS-analyyseja Hämeenkyrössä sekä ohjaan pienryhmiä tarvittaessa.

Olen liikkunut koko ikäni erilaisten liikuntamuotojen parissa. Mm. thaiboxing, kilpatanssi, ratsastus, karate, ryhmäliikuntatunnit, jne. Kuntosalimaailmaan päädyin pysyvästi v. 2008. Olin usein aiemminkin käynyt salilla, mutta sitä kipinää ei ollut syttynyt ennenkuin sain ensimmäisen oman, juuri minulle suunnitellun kuntosaliohjelman. Nopeasti saavutettavat tulokset sekä terve ja hyvinvoiva keho tekivät lähtemättömän vaikutuksen!

Itselläni on ollut selkä- ja niskavaivoja, mm. välilevyn repeämä, joka on todella haastanut omankin harjoittelun. Kuntouttaessani selkääni ymmärsin tukilihasten todellisen merkityksen ja sen, kuinka tärkeää oikea tekniikka liikkeiden tekemiseen on, jotta ehkäistään vammat. Halu korjata omaa kehoa ja elää onnellista elämää ilman jatkuvia kiputiloja sai etsimään oikeanlaisia harjoittelumenetelmiä ja kokeilemaan ruoka-aineiden vaikutusta omaan kehoon. Pienillä muutoksilla olen saanut suuria onnistumisia ja myös oppinut epäonnistumisien kautta, kuinka paljon ruualla ja liikunnalla voi vaikuttaa mielialaan, fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin.

Funktionaalisen puolen ravitsemukseen perehdyttyäni olen myös ymmärtänyt että tärkeintä on ennaltaehkäisy. Kun olet vielä terve ja toimintakykyinen, on ikääntymistä helpompi hallita. Siksi haluan omalta osaltani auttaa asiakkaitani parhaan mahdollisen tietoni ja taitoni mukaan voimaan hyvin. Tämän vuoksi aloin tekemään v. 2014 MSAS-mittauksia, Nina Laurellin kouluttamana ja nyt takana on mitattuna jo yli 200 eri asiakasta. Mittauksesta lisää "MSAS-analyysi"-välilehdeltä. 

Erilaiset ihmiset asiakkaana ovat tuoneet valtavasti uutta oppia tähän ammattiin ja olenkin suuren kiitoksen velkaa jokaiselle asiakkaalleni. Kunnioitan ihmisiä, jotka uskaltavat ottaa askeleen ja päättävät tehdä elämäntapamuutoksen elääkseen terveenä pidempään.

heidi@hstraining.fi / 050-3281134

Tapio Salo

"Tapio Talonmies"

Eli yrityksemme puuhamies, "poolboy", toiminnallisen harjoittelun ohjaaja ja yleinen ideanikkari. Tapiolla on Valviran vaatimat koulutukset ja luvat uima-altaan hygienia- ja kunnossapitotöihin ja hän huolehtiikin allasosaston ylläpidosta ja veden laadun tarkkailusta.  

tapio@hstraining.fi / 040-8243115