Yhteistyössä Super Sam ja omat toimitilat!

Vihdoin voimme kertoa, että olemme kevään ja kesän aikana remontoineet liikuntatiloja Hämeenkyrön kirkonkylällä monipuoliseen käyttöön! Pääsemme avaamaan tilat ihan jokaisen käytettäväksi vielä alkusyksyn aikana, mutta nyt jo tiloissa on pyörinyt keväästä lähtien kokeeksi pienryhmä sekä ensi viikolla parin eri yhteistyökumppanin vetämät treenit. Tiloistamme informoimme enemmän kun remppa valmistuu, mutta tiedossa on jotain ihan uutta Hämeenkyröön! =) Avajaisetkin tiedossa!

Tähän samaan liittyen olemme erittäin innoissamme uusista yhteistyökumppaneista, joista ensimmäisenä esittelemme SuperSamin!

Sami liikuttaa pääasiassa lapsia ja käy heittämässä synttärikeikkoja, yms. Voit kurkata Samin omilta kotisivuilta tarkemman esittelyn: www.supersam.fi

Meidän tiloillamme Sami vetää lasten liikuntaa keskiviikkoisin klo: 16:45-19:45 ja aikuisille ryhmä siihen perään klo 19:45-20:45. Kertamaksulla 5€/kerta pääset hikoilemaan hauskalla tavalla, lasten liikuntaa hyödyntäen! Katso myös facebookista "SuperSamin jumpat"-ryhmä.

Tiloillamme pääset järjestämään myös SuperSam-lastensynttäreitä! Kysy lisää Samilta, 044-5555304.