Ravintovalmentaja Katri aloittanut meillä!

Ilolla toivotamme tervetulleeksi joukkoomme funktionaalisen ravitsemuksen ja lääketieteen opiskelijan Katrin! Katri on viittä vaille valmis Pro Health Oy:n järjestämästä FLT-koulutuksesta ja ensi vuoden alussa saamme toivottavasti jo lisätä sertifikaatin tästä Katrin seinälle. =) Jo nyt Katrilla on laajat opiskelut ravitsemuksen parissa, josta kertoo jo Precision Nutrition-sertifikaatti sekä avoimen yliopiston suoritetut opinnot lääketieteen ja ravitsemuksen parissa.

Katrilta saat siis apua laajemmin terveyteen liittyvissä asioissa, joita lähdetään selvittämään ihan lapsuudesta asti tarvittaessa. Tässä pieni ote Katrin omilta kotisivuilta www.katriinkinen.fi :

"Valmennus noudattaa funktionaalisen lääketieteen periaatteita, eli en tee sinulle valmista ruokavaliota, vaan yhdessä käymme läpi terveyshistoriaa sekä nykyisiä oireita ja niiden perusteella tehdään muutoksia yksilöllisesti tarpeen mukaan ja sopivin askelin, jotta muutoksesta saadaan pysyvä. Saat henkilökohtaisen hoito-ohjelman sekä kirjalliset ohjeet sen noudattamiseen.

Olipa kyseessä ruoansulatuselimistön ongelmat, jokin krooninen sairaus, allergiat, stressi, painon pudotus tai vaikka liikunnan puute, valmennuksesta saat keinoja ja yksilöllistä apua juuri sinun tilanteeseesi."

Ota rohkeasti yhteyttä Katriin suoraan katri@hstraining.fi tai puhelimitse 041-5069026. Katrin löytää Tampereelta ja hän tulee myös luoksesi lähialueille.