Kesän infoa liikuntaryhmistä ja tiloista

Pian on taas kesä täällä ja talvikauden ryhmät jäävät ansaituille kesätauoilleen.

  • SuperSamin lastenjumpissa tauko on jo alkanut ja ryhmät jatkavat harjoituksia taas syksyllä keskiviikosta 28.8.
  • Tiina Kaipilan allasjumpat jäävät tauolle toukokuun jälkeen, eli toukokuussa vielä mahdollista päästä ohjattuun jumppaan torstaisin klo 16:30.
  • VuVo jatkaa kesälläkin treenejä, heidän tauostaan ilmoitetaan myöhemmin. 
  • Heidi Potin pienryhmät pitävät kesätaukoa 25.6.-6.8. Yksi uusi pienryhmä aloittaa 12.8. klo 17-18. Tähän uuteen ryhmään paikkoja, voit jo varata omasi. Muut Heidin ryhmät jatkavat treenejä tiistaisin 12.8. alkaen klo 18-19 sekä torstaisin 18:15-19:15. 

Allaspuolella pidämme kesälomaa heinäkuussa ja vuoroja ei siis aukea niin useita kuin talvikautena. Siihen asti kuitenkin jatketaan normaalisti. Varauskalenteriin tulee uusia aikoja aina parin viikon välein. 

JOS HALUATTE JATKAA KESÄAIKAANKIN NYKYISILLÄ VUOROILLANNE (kenellä on vakivuoro esim. aamussa), ILMOITTAKAA SIITÄ HEIDI S.lle PIAN! 

Meille saa laittaa myös palautetta ja kehitysehdotuksia sähköpostiin heidi@hstraining.fi. Toivoisimme etenkin ideoita, mitä kaipaisitte lisää tarjontaamme.

Muistuttelen myös, että saunailtoihin tai muihin tapahtumiin voi yhdistää myös liikunnanohjausta, tankotanssia tai ohjattua vesijumppaa! Kysy näistä lisää Heidiltä heidi@hstraining.fi / 050-3281134 ! =)

Mukavaa kesän odotusta! =)