HS Training uudistuu!

Aina joskus tulee onnekkaiden "sattumien" kautta uusia, mukavia asioita ja nyt voisinkin sanoa niin käyneen. =) HS Training on vuosia keskittynyt pääasiassa personal trainer-palveluihin mutta nyt olemme ottaneet uuden suunnan. Samalla keskitymme Hämeenkyrö/Ikaalinen-alueeseen ja muuhun lähiseutuun, joten Akaan seutu ja Tampere jää toistaiseksi pois alueestamme.  

Avasimme viime vuonna Hämeenkyröön liikuntatilan, joka on sen jälkeen hiljalleen kasvanut niin kävijämääriltään, kuin sisällöltäänkin. Uusimpana avaamme tänä kesänä toiminnallisen tilan lisäksi uima-allasosaston sekä kuntosalin. Kaikki samalla ajatuksella, eli yksityiseen käyttöön tai seuroille. Meiltä voit siis vuokrata esim. allasosaston vain oman perheesi käyttöön, jolloin saatte uida omassa rauhassa eikä samaan aikaan ole ketään muita vuorollanne. Miltä kuulostaisi ensin ottaa hiki kuntosalilla tai toiminnallisella puolella ja mennä siitä uimaan ja saunaan...? Kohta se on mahdollista! 

Päivitämme kotisivuja kesän aikana, joten seuraa meitä facebookissa HS Training sekä instagramissa @hstrainingoy niin tiedät mitä tapahtuu ja milloin. 

Samalla kun suuntamme menee enemmän liikuntatilojen vuokraukseen, pysyy meillä silti edelleen personal trainer-palvelut, ravintovalmennus ja pienryhmät, joita vetää jatkossakin PT Heidi Poti. Heidiltä tulossa syksyllä myös yhdistelmäryhmiä, joissa kuntosalitreeni+sauna&uinti sisältyvät hintaan. Myös vesijumppaa on tulossa! Pysy siis kuulolla! =D 

-Heidi S.-