ASIAKASPALAUTTEITA:

"Olin jo pitkään halunnut olla paremmassa kunnossa ja ennen kaikkea viihtyä omassa kehossani. Syksyllä 2017 päätin viimein tarttua härkää sarvista ja otin yhteyttä Heidi Potiin. Otin ensin lyhyemmän 6 ohjauskerran paketin, koska minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta henkilökohtaisista valmennuksista. Oma saliohjelmani on ollut aloitukseen sopivan haastava, sellainen mikä pakottaa oikeasti keskittymään siihen mitä on tekemässä. Olen oppinut treenien ja ohjauksen kautta oikeat liiketekniikat, jotta voin treenata turvallisesti. Pysyvän elämäntapamuutoksen kannalta on ollut hienoa huomata, että muutokset tosiaan kannattaa tehdä pikkuhiljaa ja pienikin muutos on pitkässä juoksussa merkittävä. Olen hyvin malttamaton luonne, mutta Heidi on ollut erittäin kannustava ja luonut uskoa siihen, että kyllä sitä kehitystä sieltä tulee. Ja on tullutkin ihan todistetusti mittanauhalla mitattuna. :) Arvostan suuresti myös sitä, että Heidille on helppo puhua ja tapaamisissa oikeasti keskitytään asiakkaaseen eikä ole kiirettä.

Heidi on valmentajana itselleni juuri oikeanlainen, lempeä ja ymmärtäväinen, mutta haastaa minut joka kerta treeneissä. Tarvitsenkin valmentajan, joka saa minut ylittämään itseni. On ollut hienoa nähdä itsekin, että pystyn ja jaksan kyllä jos vain viitsin. Myös aiemmin unholassa olleet venyttelyt ovat tulleet osaksi arkeani... Enää en myöskään aliarvioi itseäni ja voimiani kuten aiemmin vaan olen saanut paljon uutta itseluottamusta liikuntaan.

Upeaa on huomata, että myös ajatusmaailmani on muuttunut positiivisempaan suuntaan valmennuksen ansiosta. Olen lopettanut miettimästä laihduttamista oikeastaan kokonaan ja oikeasti löytänyt liikunnan ilon. Treenit jatkuvat nyt entistä kovempina kenenkäs muunkaan kuin Heidin piiskaamina. Kiitos ihan mielettömästi tsempistä, Heidi on kyllä ihan oikealla alalla."

- Jenni - (valmennuspaketti 1, ohjaajana Heidi P.)

----------------------------------

"Onneksi mä lähdin tähän mukaan! Tuli paljon parempi olo jalkoihin ja mielikin virkeni."

- Seija 74v - (kuntosaliohjelma ja ohjaus, Heidi P.)

-----------------------------------

"Minulle tehtiin kuntosaliohjelma. Olen tyytyväinen ohjelmaan ja olen tuntenut jo hyvän vaikutuksen kehossani. Etenkin hartiaseudun lihaksissa. Tehokas ohjelma."

- Kaarina - (kuntosaliohjelma ja ohjaus, Heidi P.)

-----------------------------------

”Lähtötilanteeni ryhmään oli se, että tavoittelin lähinnä sitä, että aktivoituisin ainakin jollain tasolla liikkumaan ja myös kuntosalilla saisin ammattilaisen ohjauksessa neuvoja, miten siellä kehittää lihaskuntoa.

Sinä -valmentajana annoit minun edetä omaan tahtiin vaivojeni keskellä; hyvä niin! Sinä tarjosit valmennuksen aikana paljon tietoa ja tutustutit meitä erilaisiin liikkumisen lajeihin. Koen saaneeni koko rahan edestä valmennusta ja jakson materiaaleista ei kaikkea hyötyä ole vielä ehtinyt saada varmaan esiin; niihin tulee varmaan palattua.”

- Nainen n. 50v - (pienryhmävalmennus 3kk, Heidi S.)

-------------------------------------

”Mielestäni kuuntelet hyvin myös meitä vanhempia osallistujia. Erittäin monipuolinen ohjelma niin uuden elämäntavan kuin harjoittelunkin osalta. Viikkotehtävät hyvä juttu, ehtii jotain omaksuakin kun kaikki ei tule kerralla silmille. Hyvä, selkeä ja rauhallinen ohjaus. Kannustava tsemppaaja. Tärkeää on myös, että olet helposti lähestyttävä.”

- Nainen n.50v - (pienryhmävalmennus 3kk, Heidi S.)

------------------------------------

"Olin jo pitkään haaveillut personal trainerista, mutta jostain syystä en ollut tehnyt asian suhteen mitään. Olen itse omatoimisesti saanut laihdutettua 1,5 vuodessa 30 kiloa. Silloin itselleni oli tärkeää olla hoikka, en niinkään kiinnittänyt huomiota siihen mitä söin ja oliko mulla lihaksia.

Raskauden jälkeen minulle jäi muutama ylimääräinen kilo. Aloin taas miettimään ja haaveilemaan personal trainerista, koska mua alkoi viehättämään treenattu ja lihaksikas vartalo. Huomasin HSTrainingin mainoksen ja päätin ottaa itteeni niskasta kiinni ja vihdosta viimein toteuttaa pitkäaikainen haave. Tavoitteena mulla oli polttaa ylimääräistä rasvaa, kiinteytyä ja saada lihasta kroppaan. Unohtamatta säännöllistä syömistä. Rasvaa sain poltettua 3 kk:den aikana huikeat 7,2 kg ja lihasmassaa sain tahkottua 2,2 kg lisää. Sen myönnän, että noita tuloksia en olisi saavuttanut ilman Heidiä, enkä kovaa itsekuria.

Tällä hetkellä olen erittäin tyytyväinen omaan vartalooni, ja olen löytänyt harrastuksen joka tukee myös fyysisesti rankkaa työtäni. Itse jatkan Heidin kanssa yhteistyötä ja saavutan varmasti omat tavoitteni, kun pidän ne kirkkaana mielessäni."

- Nainen 28v - (pienryhmävalmennus 3kk, Heidi S.)

-----------------------------------

”3kk tuntui aluksi hyvin pitkältä ajalta, mietin onnistunko edes omissa tavoitteissani, koska pelkäsin alun intoa ja sen jälkeen tulevaa innostuksen lopahtamista. En ole koskaan ollut mikään liikunta ihminen, en ole oikeastaan koskaan edes harrastanut mitään joten sen vuoksi hieman epäilin itseäni. Ensimmäiset viikot menivät ihan pilvissä; uusi juttu, paljon uutta tietoa, paljon intoa.. siitä se sitten lähti, eikä sille innostukselle näkynyt loppua.

3kk:den aikana minulle kerkesi tapahtumaan hyvin paljon. Painoa tippui yli 10kg, senttejä kadotin itsestäni noin 40cm, kunto kohosi samoin ryhti parani, intoa ja puhtia riittää edelleen ja mikä tärkeintä, opettelin liikkumaan. Liikunta ja rahka tulevat nyt kuin selkärangasta, siitä on tullut elämäntapa. En usko että olisin koskaan onnistunut tässä ilman Heidiä, ilman ryhmää, ilman ystävääni ryhmässä. Sain kaiken mahdollisen tuen ja avun selvitäkseni. Heidin tehtävien avulla opettelin syömään uudestaan, nyt tiedän mitä kannattaa laittaa suuhunsa ja mitä ei. Opettelin liikkumaan, hain sellaisia liikuntamuotoja itselleni mistä pidän, mikä tuntuu hyvältä mutta välillä kannattaa kokeilla myös joitain uusiakin juttuja, esim. kahvakuulailua kaatosateessa ;)

HS Trainingin PT-palveluja voin suositella erittäin hyvillä mielin eteenpäin. Heidi osaa olla samaan aikaan kannustava ja tiukka, hän huomioi, auttaa ja tukee mutta pitää muistaa että kuitenkin kaikki on omasta itsestä kiinni ja siitä kuinka paljon itse valmis tekemään oman itsensä ja hyvinvointinsa eteen. Minun matkani Heidin kanssa jatkuu edelleen. Ensimmäiset 3kk:den tavoitteet on saavutettu kirkkaasti ja nyt haemme yksilövalmennuksessa seuraavia tavoitteita.”

- Nainen 28v. - (pienryhmävalmennus 3kk, Heidi S.)